Nieuwsbericht

Dossier geo-informatie NORA 3.0 goedgekeurd

De programmaraad van Geonovum heeft het dossier Geo-informatie onder NORA 3.0 goedgekeurd. Dat meldt de website van Geonovum, de organisate die ernaar streeft om geo-informatie van de publieke sector breed toegankelijk te maken.

Het NORA dossier geo-informatie beschrijft hoe je geo-informatie een goede plek geeft in een domein, bedrijfs- of project start architectuur. Op basis van dit document kunt u toetsen of een voorziening goed aansluit bij de generieke infrastructuur voor de Nederlandse overheid voor zover het geo-informatie(-aspecten) betreft. Het dossier is te downloaden via de website van Geonovum.

NORA 3.0 en het NORA dossier geo-informatie zijn in 2010 synchroon en in continue onderlinge afstemming geschreven. Het Forum Standaardisatie heeft NORA 3.0 in oktober goedgekeurd. 

Bron: www.geonovum.nl

Categorie:   

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Indien het niet lukt om een reactie te plaatsen, stuur dan uw reactie naar redactie@xr-magazine.nl.
Alle inzendingen dienen correct, professioneel en beschaafd te zijn. IP-adressen worden gelogd, maar niet gepubliceerd. De redactie van XR Magazine behoudt zich het recht voor om anonieme reacties (niet op naam) of zonder geldig e-mailadres, te verwijderen zonder kennisgeving. Ook reacties waarin commerciële uitingen worden gedaan en/of commerciële producten en diensten worden aangeboden worden door de redactie verwijderd of ontdaan van commerciële uitingen zonder kennisgeving.