Nieuwsbericht

Wegens groot succes: Tweede editie MKB Data Science Top 50

DEN BOSCH - Op 16 april 2020 wordt de tweede editie van het MKB Data Science Top 50 evenement georganiseerd waarbij de 50 snelst groeiende MKB Data Science organisaties bekend gemaakt worden.

Data gedreven werken wordt steeds meer een vereiste dan een luxe. Met deze achterliggende gedachte is ook de Data Science top 50 opgestart door Florijnz Corporate Finance, De Breed & Partners en het MKB Datalab, onderdeel van Jheronimus Academy of Data Science (JADS). Hierbij worden de deelnemende bedrijven kritisch onder de loep genomen en zorgt Florijnz Corporate Finance voor een ranking van de 50 snelst groeiende MKB Data Science bedrijven. Voorafgaand aan het evenement is het mogelijk het rapport met de top 50 op alfabetische volgorde aan te vragen.

Op 16 april 2020 wordt de officiële ranking gepresenteerd waarbij de top 3 zal strijden om de eerste plaats door middel van hun pitch, om vervolgens te worden beloond met een award en een prijzencheque. De aanwezige dagvoorzitter is Chazia Mourali, onder andere bekend van het tv-programma ‘De Zwakste Schakel’ en ‘Achmea Kennisquiz’. Naast deze bekende presentatrice, zal er een interessante spreker een inspirerend verhaal houden met daarin de laatste inzichten op data science gebied. De middag zal worden afgesloten met een informele borrel om na te praten onder het genot van een drankje.

Het evenement vindt plaats in de prachtige kapel van JADS gevestigd in dé data hoofdstad van Nederland, ’s-Hertogenbosch. Meer informatie over het aanmelden van een data science bedrijf óf het kopen van tickets voor het evenement staat op https://www.mkbdatasciencetop50.nl/. Wanneer uw organisatie in de top 50 staat, zult u een gratis toegangskaart ontvangen. Dus meld u nu aan!

Categorie:   

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Indien het niet lukt om een reactie te plaatsen, stuur dan uw reactie naar redactie@xr-magazine.nl.
Alle inzendingen dienen correct, professioneel en beschaafd te zijn. IP-adressen worden gelogd, maar niet gepubliceerd. De redactie van XR Magazine behoudt zich het recht voor om anonieme reacties (niet op naam) of zonder geldig e-mailadres, te verwijderen zonder kennisgeving. Ook reacties waarin commerciële uitingen worden gedaan en/of commerciële producten en diensten worden aangeboden worden door de redactie verwijderd of ontdaan van commerciële uitingen zonder kennisgeving.