Nieuwsbericht

Genomineerden Digital Transformers Awards ‘18 bekend

Amsterdam, 1 oktober 2018 – De vijf genomineerden van de Digital Transformers Awards 2018 zijn bekend. Op vrijdag 5 oktober strijden deze kandidaten voor drie finale plekken en de award tijdens een vakjury dag. De organisatie van de vierde Digital Transformers Awards maakte vandaag ook de onafhankelijke vakjury bekend.

Belangrijke stakeholders uit het bedrijfsleven, de politiek en wetenschap nemen zitting in de jury van de Digital Transformers Awards en hebben vandaag vijf genomineerden gekozen. De Digital Transformers Award is in het leven geroepen om de noodzakelijke digitale transformatie van bedrijven te stimuleren en het digitale talent in Nederland in de schijnwerpers te zetten.

Genomineerden
In 2017 ging Gerhard van der Bijl van Royal FloraHolland met de prijs aan de haal. Zijn opvolger wordt op donderdag 11 oktober tijdens de Awards-avond bekend gemaakt uit de shortlist van vijf genomineerden:

• Hans Böhm, managing director van Beerwulf
• Kuldip Singh, Digital Transformation Board Member, Essent [Innogy]
• Jan de Groot, Head of Development, DHL
• Leo Nolen, Directeur Vers & Fijn
• Bert Reitsma, Programma Manager Digitale Transformatie Centraal Justitieel Incasso Bureau

Onafhankelijke vakjury
De kritische vakjury zal dit jaar bestaan uit de winnaar van afgelopen jaar Gerhard van der Bijl, CDO en CIO bij Royal FloraHolland, Tjalling Smit, directeur Commercie & Ontwikkeling bij NS, Marietje Schaake, Europees Parlementslid van D66, Marc Salomon, o.a. Dean of the Amsterdam Business School (ABS), Professor in Decision Sciences bij de UvA. Zij kiezen Nederlands grootste digitale veranderaar 2018.

Van vijf genomineerden, naar drie kandidaten, naar één winnaar
De vakjury ontmoet de vijf genomineerden op de jurydag op 5 oktober en zal hieruit de drie finalisten kiezen en in The Loft van de A’DAM Toren de winnaar van de Digital Transformers Awards 2018 bekendmaken.
###

Categorie:   

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Indien het niet lukt om een reactie te plaatsen, stuur dan uw reactie naar redactie@xr-magazine.nl.
Alle inzendingen dienen correct, professioneel en beschaafd te zijn. IP-adressen worden gelogd, maar niet gepubliceerd. De redactie van XR Magazine behoudt zich het recht voor om anonieme reacties (niet op naam) of zonder geldig e-mailadres, te verwijderen zonder kennisgeving. Ook reacties waarin commerciële uitingen worden gedaan en/of commerciële producten en diensten worden aangeboden worden door de redactie verwijderd of ontdaan van commerciële uitingen zonder kennisgeving.