Nieuwsbericht

Software AG viert 25ste verjaardag van BPM-software ARIS

~ Nieuwste release ARIS 10 richt pijlen op digitale transformatie ~

Den Haag, 22 maart 2017 – Sinds jaar en dag is ARIS dé toonaangevende tool voor het beheren, analyseren en verbeteren van de klantreis en de bedrijfsprocessen. Deze tool legt het fundament voor het succes van een van de belangrijkste ontwikkelingen in het bedrijfsleven: de digitale transformatie. ARIS viert zijn 25ste verjaardag op Software AG’s stand op CeBIT 2017.

Tijdens CeBIT – 20 tot en met 24 maart in Hannover – presenteert ARIS zich opnieuw als een innovatieve software-suite die fungeert als een collaboratie- en veranderplatform voor bedrijven en overheidsinstellingen die de digitale transformatie doormaken. Een sneak-preview van de nieuwste versie, ARIS 10, is tijdens CeBIT gepresenteerd. Onder het motto ‘manage je digitale toekomst’, toonde Dr. Wolfram Jost, CTO van Software AG en een van de grondleggers van ARIS, highlights van de nieuwste versie: slimme visualisatie en analyse van KPI’s met de nieuwe module ARIS Aware, planning voor IoT-scenario’s, managen van klantervaringen (‘customer experience’), ondersteuning voor de General Data Protection Regulation (GDPR)-richtlijnen van de EU – ofwel de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) – en meer. De nieuwe versie is vanaf medio april beschikbaar.

Dr. Jost is overtuigd: “ARIS is een belangrijk managementinstrument voor iedere onderneming die wil slagen in haar digitale transformatie. Het vertaalt de bedrijfsstrategie naar de operationele processen van een bedrijf, integreert ze in de customer journey en creëert inzicht in de mate van succes van de transformatie door continu de performance- en risico-indicatoren te monitoren en analyseren. ARIS verbetert de communicatie onderling en bevordert de samenwerking tussen experts, materiedeskundigen en proceseigenaren, over afdelingsgrenzen heen. Het ondersteunt onze klanten in het bereiken van hun verander-, verbeter- en beheersdoelstellingen.”

In december 2016 kreeg ARIS een ‘gouden zegel’ voor de eerste plaats in een studie van BARC over process modeling tools. BARC zegt: “ARIS voldoet volledig aan alle noodzakelijke criteria voor ondersteuning van modelbeheer, standaardnotaties, conventiebewaking, samenwerking en informatieanalyse.”*

*BARC Product Study, Process modeling tools, Software AG ARIS 2016, door analisten: Sabine Kraus, Dr. Martin Böhn, December 2016.

Categorie:   

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Indien het niet lukt om een reactie te plaatsen, stuur dan uw reactie naar redactie@xr-magazine.nl.
Alle inzendingen dienen correct, professioneel en beschaafd te zijn. IP-adressen worden gelogd, maar niet gepubliceerd. De redactie van XR Magazine behoudt zich het recht voor om anonieme reacties (niet op naam) of zonder geldig e-mailadres, te verwijderen zonder kennisgeving. Ook reacties waarin commerciële uitingen worden gedaan en/of commerciële producten en diensten worden aangeboden worden door de redactie verwijderd of ontdaan van commerciële uitingen zonder kennisgeving.