Event

6-daagse Privacy & Data Protection in de praktijk van de publieke sector

Datum: 05-11-2019

Training, georganiseerd door International Management Forum (IMF)

Vanaf 25 mei 2018 krijgt uw organisatie tal van nieuwe verplichtingen plus de verantwoordelijkheid (accountability) om aan te tonen dat het zich aan de nieuwe Europese privacywet houdt.

In deze complete en actuele opleiding worden alle eisen waaraan met name organisaties in de publieke sector moeten voldoen behandeld. Tal van specifieke en complexe onderwerpen op het gebied van privacy en data protection in publieke organisaties komen aan bod, zoals DPIA's, Big Data, privacy awareness, privacy en de WOB, de WED en privacy bij publiekszaken.

Er is ruimschoots gelegenheid uw vragen te stellen aan de zeer deskundige docenten. 

De succesformule van deze praktijkopleiding is gebaseerd op het toetsen of u beschikt over de noodzakelijke actuele (theoretische) kennis en met name op het praktisch kunnen toepassen van de nieuwe privacy wetgeving. Uw zeer ervaren en toonaangevende experts op het gebied van privacy en data protection zullen u met raad en daad en vele tips terzijde staan. Aan de hand van diverse praktijkopdrachten en een examen (thuisopdracht) kunt u zelf toetsen welke kennis en deskundigheid bij u (eventueel) nog ontbreken.

Datum:05-11-2019
Kosten:De kosten van de opleiding Privacy & Data Protection in de praktijk van de publieke sector bedragen €3.780,- (excl. 21% BTW) per persoon.
Doelgroep:Deze praktijkopleiding richt zich met name op de (specifieke) kennisbehoefte van publieke organisaties. Wij denken dan bijvoorbeeld aan de centrale overheid (ministeries), provinciehuizen, gemeentes, gemeentelijke organisaties (gemeenschappelijke regelingen), publiekrechtelijke organen, zorginstellingen, onderwijs, scholen, rechtbanken, politie en justitie, belastingdienst, uitvoerende gemeentelijke instellingen zoals arbo en groenvoorziening, rekenkamers en alle overige uitvoerende organen en organisaties die een bewerkersrelatie (of contractuele relatie) hebben met een overheidsinstantie of een overheidsorgaan.
Locatie:Centraal in het land
Contactpersoon:Yvonne Leenaerts
E-mail:y.leenaerts@imf-online.com
Telefoon:040 246 0220
Website:http://www.imf-online.com/vakgebieden/privacy-data-protection/privacy-data-prote...
Aanmelden:http://www.imf-online.com/vakgebieden/privacy-data-protection/privacy-data-prote...
Aanvullende informatie:

Privacy & Data Protection in de publieke sector – praktijkopleiding II

5, 12, 19, 26 november en 3 december 2019