Event

SABSA Foundation

Datum: 27-02-2018

Training, georganiseerd door International Management Forum (IMF)

SABSA staat voor Sherwood Applied Business Security Architecture en is een beveiligingsarchitectuur. SABSA heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een 'best practice' methodiek voor het verkrijgen van informatiebeveiligingsoplossingen binnen een organisatie en wordt wereldwijd gebruikt door zowel bedrijven als overheden.

De belangrijkste voordelen van de SABSA aanpak zijn:
• De business bepaalt en de informatiebeveiliging faciliteert. Het belang dat aan de business wordt gehecht wordt wel gezien als het voornaamste voordeel.
• Voor het inbedden van informatiebeveiliging in een organisatie wordt de sprong gemaakt van het tactische naar het strategische niveau.
• Het is de eerste methodiek die in begrijpelijke taal omschrijft wat er in welke fase moet gebeuren. M.a.w. de SABSA methodiek biedt voor alle vraagstukken op het gebied van beveiligingsarchitectuur een oplossing.
 

Datum:27-02-2018
Kosten:De kosten van deze training bedragen € 3.480,- (excl. BTW) per persoon, inclusief koffie, thee, lunches, het SABSA Foundation trainingsmateriaal en het SABSA Foundation examen.
Onderwerpen:Security strategy & planning, Security services management, SABSA security management framework, Policy & Risk Management, Security Services Design, Security Services Delivery and Support, Security Services Performance Measurement
Contactpersoon:Doris Verhappen
E-mail:d.verhappen@imf-online.com
Telefoon:040 246 0220
Website:http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_security/SABSA_Foundation.php
Aanmelden:http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_security/SABSA_Foundation.php#inschrijv...
Aanvullende informatie:

De SABSA Foundation training is mogelijk relevant voor het behalen van PE-punten bij beroepsorganisaties, zoals NOREA. Hoeveel PE-punten u kunt behalen in het kader van deze cursus, kunt u navragen bij de beroepsorganisatie waarbij u bent aangesloten.

27 februari t/m 2 maart 2018 (Brussel)