Event

Infradata Cyber Security Seminar 2017

Datum: 12-10-2017

Seminar, georganiseerd door Infradata

Topsprekers uit de wereld van cybersecurity
Infradata presenteert tijdens het Infradata Cyber Security Seminar 2017 de volgende sprekers: Paul Verpoorten (Head of Security & Compliance, Infradata), Freddy Dezeure (Senior Advisor in Cyber Security and Cyber Risk Management, zelfstandig), Nico Siebelink (Technical Director, Juniper Networks), Ronald Pool (Cyber Security Specialist, CrowdStrike) en Erik de Jong (Chief Research Officer, Fox-IT).

Erwin Hemmen, Managing Director bij Infradata Nederland: “Bedrijven staan vandaag de dag bloot aan vele cyberdreigingen in relatie tot hun bedrijfsnetwerk. Het beveiligen van een bedrijfskritisch netwerk vergt specifieke expertise waarover niet elk bedrijf beschikt. Tijdens het Infradata Cyber Security Seminar informeren de beste vakspecialisten uit Nederland en België de bezoekers over alle ins en outs op het gebied van cybersecurity.“

Na afloop van Infradata Cyber Security Seminar weten de bezoekers:
• Hoe ze voorkomen dat hun organisatie straks slachtoffer is van een cyberaanval.
• Hoe ze cyberaanvallen en datalekken tijdig kunnen signaleren.
• Hoe ze hun IT-security kunnen afstemmen op de eisen van de GDPR.
• Hoe ze moeten handelen na een cyberaanval of datalek.
• Hoe ze voorkomen dat een cyberaanval impact heeft op hun bedrijfsvoering.

Programma
12:00 - 12.30 Inloop
Vanaf 12 uur 's middags zijn de bezoekers welkom in het Museum voor Communicatie in Den Haag.

12.30 - 13.30 Lunch
Een uitgebreide lunch is gratis voor de bezoekers van het Infradata Cyber Security Seminar.

13.30 - 13.45 Opening/welkomstwoord
De opening van het Infradata Cyber Security Seminar wordt verzorgd door Erwin Hemmen, Managing Director van Infradata Nederland.

13.45 -14.15 Visie Cyber Security
Paul Verpoorten, Head of Security & Compliance bij Infradata, zal met de bezoekers de visie van Infradata delen met betrekking tot Cyber Security.

14.15 - 14.45 Regulation and impact on IT-security
Freddy Dezeure is momenteel werkzaam als Senior Advisor in Cyber Security and Cyber Risk Management. Hiervoor heeft hij belangrijke functies vervuld bij CERT-EU en de Europese Commissie. Hij zal de bezoekers bijpraten over alle ontwikkelingen op het gebied van cybercrime. Hij geeft ook praktische tips en adviezen om straks te voldoen aan de eisen van de GDPR, die met ingang van 25 mei 2018 van kracht is.

14.45 - 15.00 Koffiepauze

15.00 - 15.45 Securing The Digital Cohesion
Nico Siebelink, Technical Director bij Juniper Networks, zal tijdens het Infradata Cyber Security Seminar een presentatie met als thema "Protecting the value of data in the life-cycle of it" verzorgen.

16.00 - 16.30 Threat Intelligence – Preparing for future attacks
In deze sessie zal Ronald Pool (Cyber Security Specialist bij CrowdStrike) het belang bespreken van Threat Intelligence op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Welke factoren spelen een essentiële rol bij het versterken van onze huidige digitale verdediging? Ook laat hij zien hoe we door Threat Intelligence toekomstige cyberaanvallen de baas kunnen blijven.

16.30 - 17.00 U bent nog niet gehackt. Wat nu?
Elk bedrijf loop het risico slachtoffer te worden van een hack of cyberaanval. Hoe kunnen bedrijven zich voorbereiden op een dergelijke situatie? In deze presentatie behandelt Erik de Jong, Chief Research Officer bij Fox-IT, een aantal cruciale onderdelen waaraan bedrijven kunnen werken om de impact van een incident zo klein mogelijk te houden. Zijn presentatie is voorzien van vele voorbeelden uit de prakijk, zodat bezoekers kunnen leren van de fouten van anderen.

17.00 - 20.00 Borrel en netwerken
Na afloop van de keynotes hebben bezoekers de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken met vakspecialisten op het gebied van ICT, cloud en cybersecurity.

Datum:12-10-2017  /  13.30 - 17.00 uur
Locatie:Museum voor Communicatie
Zeestraat 82
2518 AD  Den Haag
Aanmelden:https://www.infradata.nl/nl/aanmelden-infradata-cyber-security-seminar-2017?utm_...
Aanvullende informatie:

Bezoekers zijn vanaf 12 uur welkom. Het seminar start om 13.30 en eindigt rond 17.00. Tussen 17.00 en 20.00 is er een borrel voor sprekers en bezoekers.