Event

Enterprise Architectuur (EA)

Datum: 16-01-2020

Cursus, georganiseerd door International Management Forum (IMF)

Het architectuur denken heeft binnen (grote) organisaties een enorme vlucht genomen. Verwacht wordt dat de vraag naar Enterprise Architecten enorm gaat toenemen de komende jaren.

Waar organisaties nu mee worstelen is hoe de business-, informatie- en technische architectuur beter kunnen worden geïntegreerd. Alleen een goed afgestemd geheel van processen, organisatie, applicaties en infrastructuur geeft een organisatie de slagkracht die het nodig heeft. Een Enterprise Architectuur zorgt voor de noodzakelijke afstemming.

De schriftelijke cursus Enterprise Architectuur geeft u inzicht in de ins en outs van Enterprise Architectuur. Wat is het? Wat kunt u ermee? Hoe doet u het? Wat komt er bij kijken? Hoe voert u het in? Hoe verbetert u? Welke hulpmiddelen zijn er? De lessen zijn voorzien van vele praktijkcases! 

Datum:16-01-2020
Kosten:De kosten van de 9-delige schriftelijke/digitale cursus Enterprise Architectuur bedragen € 1.980,- (excl. 6% BTW) per persoon.
Onderwerpen:Enterprise ontwikkeling, Enterprise Architectuur, Het opstellen van een Enterprise Architectuur, Het werken met Enterprise Architectuur, Tools voor Enterprise Architectuur, Enterprise Architectuur competenties
Doelgroep:De actuele cursus Enterprise Architectuur is van belang voor diegenen die de kaders neerzetten voor veranderingen in de organisatie alsook voor diegenen die deze veranderingen besturen.
Locatie:Thuisstudie
Contactpersoon:Yvonne Leenaerts
E-mail:y.leenaerts@imf-online.com
Telefoon:040 246 0220
Website:http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/Enterprise_Architectuur.php
Aanmelden:http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/Enterprise_Architectuur.php#in...
Aanvullende informatie:

Maandelijks onder meer: 20 februari 2020, 19 maart 2020, 16 april 2020