Profiel
afbeelding van ClaudetteMartens
Claudette Martens
neomax - Oprichtster en directeur

Mijn passie is om jonge ondernemers een kans te geven . Het is mooi om te zien wat het met ze doet. Als je hoort, het is lifechanging, dan wordt ik hier gelukkig van. Mission Accomplished!
Ondernemen is mijn passie en ik wil die passie graag delen door jonge ondernemers te coachen en begeleiden zoals ik zelf ook ooit de kans heb gekregen van mijn leermeesters. Als investeerder ben ik niet money driven, maar vind ik het te gek om bij te dragen aan de “lifechanging” van de jonge ondernemers. De glimlach op hun gezicht als de successen weer zijn behaald. Zelf word ik blij van werken met leuke mensen die hun eigen verantwoordelijkheden kennen en hetzelfde doel voor ogen hebben.

De sfeer is allesbepalend en ik ben hierdoor geinspireerd door de start ups in Silicon Valley waar verschillende kleine ondernemers van de millenium generation met elkaar samen werken met dezelfde gedachten. Deze generatie wordt getypeerd door "work hard, play easy" en de scheidingslijn tussen werk en prive is flinterdun en kantoren veranderen naar een huiskamergevoel.