Adverteren

Advertentievoorwaarden XR Website en XR Magazine

XR Magazine verschijnt 10 keer per jaar en wordt gratis verspreid via e-mail naar 3000 abonnees in Nederland en België. Het grootste deel van de lezers daarvan is hoog opgeleid. Ook zijn velen beslissingsbevoegd op hun werkgebied en werkzaam in middelgrote of grotere bedrijven en overheidsinstellingen. XR Magazine wordt gelezen door bestuurders, directeuren, managers, architecten, consultants, ontwikkelaars, beheerders, hoofden business en ICT, programma-managers, projectleiders en beleidmedewerkers. Eigenlijk iedereen die te maken heeft met ICT-innovatie en bedrijfstransformaties.

Er zijn diverse mogelijkheden voor het adverteren in zowel het XR Magazine als op de XR website.

Download de XR Magazine brochure

Download de XR Magazine tariefkaart


Adverteren op de XR website

Er zijn diverse mogelijkheden voor het plaatsen van banners op de website in verschillende afmetingen. Zowel beeld als tekst advertenties zijn mogelijk.

Leaderboard

Met de Leaderboard advertentie profiteert u als adverteerder optimaal van het merk XR Magazine. De Leaderboard heeft een enorm hoge attentiewaarde en is op elke pagina zichtbaar.

    Tarief: € 1.500,-
    Periode: 1 Maand
    Afmetingen: 728 x 90 px
    Correctierondes: 2
    Aanlevertermijn: 2 werkdagen

 

  
 

MPU / Rectangle

De MPU / Rectangle heeft het ideale formaat om uw product of dienst op uitgebreide wijze in de spotlight te zetten. Er zijn twee posities (#1 en #2) beschikbaar. #1 staat hoger geplaatst op de website dan #2, waardoor de attentiewaarde hoger ligt. De MPU / Rectangle is op elke pagina zichtbaar.

    Tarief: #1 € 1.000,- / #2 € 600,-
    Periode: 1 Maand
    Afmetingen: 336 x 280 px
    Correctierondes: 2
    Aanlevertermijn: 2 werkdagen

 

 
 

Footer banner

De footer banner biedt u als adverteerder creatieve mogelijkheden voor het plaatsen van een advertentie met grote afmetingen. De footer banner is op elke contentpagina* zichtbaar.

    Tarief: € 300,-
    Periode: 1 Maand
    Afmetingen: 604 x 90 px
    Correctierondes: 1
    Aanlevertermijn: 5 werkdagen

 

 

* Contentpagina’s zijn: Artikelen, Nieuws, Blogs en Columns

Smart banner

Een smart banner is snel, makkelijk en doeltreffend. Weet u dat veel mensen alleen al uit nieuwsgierigheid op een knop klikken om te zien wat erachter zit? De smart banner is op elke pagina zichtbaar.

    Tarief: € 300,-
    Periode: 1 Maand
    Afmetingen: 336 x 90 px
    Correctierondes: 1
    Aanlevertermijn: 1 werkdag

 

 

 


Adverteren in XR Magazine

Er zijn diverse mogelijkheden voor het plaatsen van advertenties in de online .pdf versie van XR Magazine. Met een oplage van 3000 exemplaren bereikt u een grote groep architectuurprofessionals. U kunt tevens een link laten plaatsen achter de advertentie.

Voor- en achterpagina

Met deze combinatie heeft uw advertentie een zeer hoge attentiewaarde. Adverteer op de voor- en achterkant van XR Magazine.

    Tarief: € 1.000,-
    Afmetingen: Voor 200 x 35 mm / Achter 210 x 297 mm
    Aanlevertermijn: 5 werkdagen

 

 

 

Volledige pagina

Met een paginagrootte advertentie in XR Magazine kunt u een boodschap op uw eigen unieke wijze uitzenden aan de lezers van het vakblad.

    Tarief: € 500,-
    Afmetingen: 210 x 297 mm
    Aanlevertermijn: 5 werkdagen

 

 

 

 

1/2 pagina

    Tarief: € 250,-
    Afmetingen: 180 x 128 mm
    Aanlevertermijn: 5 werkdagen

 

 

 

 

1/4 pagina

    Tarief: € 125,-
    Afmetingen: 87 x 128 mm
    Aanlevertermijn: 5 werkdagen

 

 

 

 

 

 

XR Magazine behoudt zicht het recht voor om zonder opgaaf van reden een aangeboden advertentie te wijzigen of te verwijderen. XR Magazine is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud van advertenties op XR Magazine. 

 


Media Partnerschap

XR Magazine kan voor uw organisatie of event optreden als mediapartner. Voor meer informatie neemt u contact op via info@xr-magazine.nl.

XR Magazine is (en heeft in het verleden opgetreden als) mediapartner van: